Meteen naar de inhoud

Welkom bij mooieplekkennoordnederland.nl . Een plek op het internet  voor fotografen, maar net zo goed voor wandelaars, toeristen en andere belangstellenden.

Deze site brengt mooie plekken in beeld waar ik geweest ben  in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland en een klein beetje over de grens in Duitsland.

Alle plekken die ik zelf heb bezocht en nadien heb beschreven  op deze site zijn te vinden onder het menu  kaart.  Op deze kaart  zie je logootjes  van deze website. Als men daar op klikt ziet men een foto of foto’s van de desbetreffende mooie plek en zijn link naar de pagina op deze site. Tevens heb je de mogelijkheid om je navigatie naar de plek snel in te stellen. Ik heb mijn best gedaan om de plekken zo nauwkeurig mogelijk weer te geven in de kaart(en). Let op : niet elke plek heeft al een beschrijving of maakt onderdeel uit van de website, eens in de zoveel tijd zal een door mij bezochte plek worden beschreven. Zo zal je altijd wat nieuws op de site kunnen vinden.

Verder kan je zoeken op provincie.   Staat er als keuze een stad of dorp  of (natuur)gerbied bij de provincie  dan is deze reeds door mij bezocht. Door er op te klikken  krijg je de pagina er van in beeld  . Hier kun je dan uitgebreide informatie vinden over mooie plekken die ik heb bezocht in of rondom die stad, dorp of gebied. Wil je een stap terug dan kan dit door op de pijl links boven in je browser te klikken. 

Op de home-pagina vindt je altijd de laatste blog- en nieuws(bulletin)berichten. Onder het menu blog en nieuws kan men oudere berichten lezen. In het menu fotografietips zullen zoals begrijpelijk handige tips te vinden zijn over fotograferen. In het menu links zijn verwijzingen te vinden over alles wat met Noord Nederland en fotografie heeft te maken.

Mocht men nog vragen heb over deze site, klik dan op  de knop contact. Vul het formulier in en je hoort van mij.

Februari 2021, Anno Kruize

English/Deutsch