Meteen naar de inhoud

Mooieplekkennoordnederland is bedoeld voor iedereen. Natuurlijk in eerste instantie voor fotografen, maar ook voor de sportievelingen onder ons die mooie plekken zoeken om te wandelen of te fietsen. Mensen die achtergrondinformatie zoeken  over een gebied of je bent “gewoon” geïnteresseerd.

Voor mijn website maak ik onder meer onkosten voor:

– hosting

– gebruik maken van Adobe Software

-brandstof voor het bezoeken van plekken

-fotografie- en computerapparatuur

Zo zijn er wel meer onkosten en kleine beetjes worden een grote hoop en geldt er  des te meer budget, des te meer ik kan doen voor de bezoekers.

Een mogelijkheid om mijn budget te vergroten kan zijn door geld te genereren  uit advertenties en die te plaatsen op “mooie plekken” op mijn website. Het liefst wel of te maken met de omgeving van Noord-Nederland of met fotografie.  Ik denk dan bijvoorbeeld aan die horecaondernemer die een mooie zaak bestiert in de omgeving van een door mij aangeprezen mooie plek, een bootjesverhuurder of de beste fotoapparatuurzaak in de regio, echte regionale ondernemers die trots zijn op de mooie plek waar zij in de buurt ondernemen. Zo zijn er natuurlijk wel meer voorbeelden. Voor het aanprijzen van je horecazaak zal ik niet de hoofdprijs vragen qua advertentiekosten, je hebt het al de afgelopen tijd al moeilijk genoeg gehad!

Ik kan jou als adverteerder zelfs de mogelijkheid bieden de te plaatsen advertentie vorm te geven. Omdat ik alles van deze website in eigen hand heb, zijn er korte lijntjes en is er veel flexibiliteit, in overleg is er veel mogelijk. Heb je belangstelling, dan hoor ik graag van je.

 

Februari 2022, Anno. E. Kruize   –Kieqseem-

English/Deutsch